Dagboeken van Han Gerritse weer verkrijgbaar

afbeelding boek Gerritse

Bij de boekentafel van de Stichts-Hollandse Historische Vereniging en ook bij het Toeristen Informatiepunt (TIP) is het boek ‘Dagboeken over de oorlogsjaren 1940/1945’ geschreven door Han Gerritse en samengesteld door Dim Gerritse weer verkrijgbaar. Het is een van de weinige publicaties over de Tweede Wereldoorlog die zich helemaal in Woerden afspeelt.


Vanwege grote belangstelling was het boek enige tijd uitverkocht. Nu is het weer op de markt, maar u moet er snel bij zijn, want de oplage is beperkt.
Het boek is niet alleen zeer lezenswaardig maar ook nog eens prachtig vormgegeven en van illustraties voorzien, 238 pagina’s. De verkoopprijs is € 18,75 (SHHV-leden betalen bij de boekentafel op vertoon van hun lidmaatschapskaart € 17,00).

“Han Gerritse was 13 jaar oud toen de Tweede Wereldoorlog uitbrak. Hij woonde naast de ijzerhandel van zijn ouders in het centrum van Woerden. In zijn dagboeken beschreef hij op prachtige wijze hoe hij de oorlogsjaren beleefde, waarbij hij oog had voor zowel het wereldwijde strijdtoneel als het kleine alledaagse.”

U kunt het boek aanschaffen bij de SHHV-boekentafel tijdens lezingen, maar u kunt het ook bestellen door hieronder uw gegevens in te vullen.
Mocht u een ander aantal boeken willen bestellen of met lidkorting het boek toegezonden willen hebben, neem dan contact met ons op →

Uw gegevens

Aanhef: HeerMevrouw

Titel

Voorletters en achternaam*

Email*

Verzendadres

Straatnaam en huisnummer*

Postcode en woonplaats*

Bestelgegevens

U wilt bestellen: exempla(a)ren van Dagboeken over de oorlogsjaren 1940-1945 van J.H. Gerritse

Prijs € 18,75 + € 4,50 verzendkosten

Betaling en verzending

U ontvangt uw bestelling op het opgegeven adres met een factuur. Op de factuur is een bedrag voor verzendkosten (gemiddeld € 4,50 per bestelling) toegevoegd. Gaarne deze factuur binnen 14 dagen na ontvangst betalen.