Voordeel met je biebpas ook in Woerden

shb33

Kadastrale atlas 1832
Woerden en Harmelen

Sinds enige tijd kunt u met uw bibliotheekabonnement met korting tal van activiteiten ondernemen of artikelen verkrijgen. Ook de Groene-Hartbibliotheek participeert hierin. En recent heeft de SHHV ook een voordelige aanbieding op de website “voordeel met je biebpas” laten plaatsen.

De SHHV heeft een tweetal kadastrale atlassen uit 1832 uitgegeven. Daaraan is een uitgebreide beschrijving toegevoegd, die vertelt hoe Woerden er rond 1830 uitzag. Aan het boek is een uitgebreid register en kaartenoverzicht toegevoegd met de eerste kadastrale kaarten van deze omgeving. Van elk perceel wordt beschreven wie de eigenaar was, wat de functie was en of het bebouwd was. Het boek is in twee delen uitgegeven: Harmelen en Woerden/Kamerik/Zegveld.

De normale prijs is € 34,95 + € 18,00 = € 52,95. Deze speciale aanbieding krijgt u voor € 20,00, een korting van € 32,95, ruim 62%!

U kunt een set afhalen op woensdagmiddag bij het Historisch Informatiepunt (HIP) aan de Meulmansweg 27 te Woerden. Bij toezending komen er nog verzendkosten bij. Neem daarvoor contact op met het secretariaat van de SHHV, telefoon: 0348-41 75 77, of via het contactformulier.

Meer informatie over deze en andere aanbiedingen kunt u vinden op voordeelmetje biebpas.nl.